ScanRix

FAQ

Frequently Asked Questions

Ofte Stillede Spørgsmål

Jeg har lige modtaget mit saunatæppe, og bliver nu efter invielsen usikker på følgende. Hvorfor frarådes det til personer med kobberspiral?
Og gælder det så også hormonspiral?
Har ikke kunne finde frem info omkring dette, så håber I kan hjælpe.

Hvor ofte må jeg bruge mit saunatæppe?

Hvilken temperatur skal jeg sætte det på?

Hvor længe må jeg ligge i saunatæppet?

Må jeg bruge en ozonrenser hver dag?

Er jeres vandrenser drikkevandsgodkendt?

Hvad renser jeres vandrenser for?

Hvad er omvendt osmose?

Hvorfor bruges kokosskaller som aktivt kul?

Vi har solgt disse tæpper i snart 5 år i Danmark og har ingen kontraindikationer på kobberspiral, hormonspiral eller andre implantater. Vi har godt lagt mærke til, at nogle skriver det i deres advarselstekster (fordi metalimplantater kan være varmeledende), men at ligge i et infrarød saunatæppe svarer stort set til at ligge i solen - dog uden UV-stråler. Og personer med forskellige implantater solbader garanteret lige så flittigt som andre uden. Dét er vores tilgang. Dog skal det også siges, at alt skal gøres med måde. Det er klart, at lægger du dig i tæppet for fuld varme (80 grader) i lang tid, så vil der være en risiko for, at varmeledende implantater kan blive opvarmet og blive varmere end det omgivende væv. Vi har aldrig hørt om det endnu, men risikoen er ihvertfald teoretisk til stede. Vi advarer mod at bruge tæppet, hvis man har pacemaker (på grund af elektromagnetiske bølger), hvis man er bløder (på grund af blodtryksstigning og temperaturstigning i kroppen, der kan have indvirkning på faktorpræparater) og mod at anvende det, hvis man har åbne sår (igen blodtryksstigning). Gravide og ammende frarådes også intensivt brug af tæppet (på grund af temperaturstigning og udrensning af toxiner, der kan frigives til foster og modermælk). Så fik du lige en forklaring på, hvorfor vi har disse advarsler, hvis et spørgsmål skulle dukke op her. 

Så brug tæppet stille og roligt. Anvender du høje temperaturer, så skal du ligge kortere tid i tæppet. Vi anbefaler 50-55 grader i max. 30-45 minutter pr. behandling. Men det er så forskelligt, hvordan folk reagerer på varmen, så det er svært at give en entydig guideline.

I princippet kan du bruge det så ofte du vil. Nogle personer er dog mere følsomme end andre og vi alle reagerer forskelligt på varmen og den udrensning, der sker ved at bruge et infrarød saunatæppe.

Vi anbefaler derfor at starte stille og roligt op. Det kan være ved f.eks. 45°-50°C i 20-30 minutter, 2-3 gange om ugen. Mærk efter, hvad der sker i din krop og hvordan du reagerer på det. Nogle reagerer med influenzalignende symptomer, let hovedpine og let utilpashed - og det er klart et tegn på, at kroppen arbejder. Føles det ikke rart, så sæt tid eller temperatur ned, og fortsæt med det indtil du ikke mærker nogen ubehagelige symptomer - derefter kan du skrue stille og roligt op i tid og temperatur. HUSK! drik altid rigeligt vand både før og efter behandling. 

Vores ozonbehandlingsmaskine er designet til klinikbrug og bruges hver eneste dag af vores kunder. Det er en super let måde at få "renset luften" når man bruger et ozonbehandlingsanlæg. Husk blot, at der hverken må være dyr eller mennesker til stede under behandlingen, og at der skal luftes godt ud inden rummet tages i brug igen. I vores brugsanvisning er der en guide til rumstørrelse og behandlingstid. Brug den guide og så er du godt igang.

Det er kun byggevarer, der kan opnå en drikkevandsgodkendelse jvf. de 4 anerkendte standarder i EU. Denne model skal ikke tilsluttes vandforsyningen og er dermed ikke omfattet af forordningen. En elkedel, en kaffemaskine, en vandkande osv. har heller ikke drikkevandsgodkendelse. Vandrenseren er solgt i tusindvis i Europa gennem de sidste år og vi har derfor valgt netop denne model, da vi er 100% sikre på kvaliteten af produktet.

Vores vandrenser SWT 5000 renser vandet ved flere filtreringer. Først sidder der et såkaldt sedimentfilter i vandtanken, der fjerner større partikler, såsom rust, kalkflager, sand osv. Dernæst kommer et aktivt kulfilter, der består af kul fremstillet af kokosnødder. Det er væsentligt renere end
traditionelt fremstillet aktivt kul, der kan bestå af fossilt kul eller vegetabilsk affald. Så kommer RO filteret (reverse osmosis = omvendt osmose). Osmosevand er ekstremt rent vand, der er frigjort fra næsten alle kendte forurenende stoffer. Osmosevand er renset for skadelige ingredienser såsom tungmetaller, nitrater, pesticider, lægemiddelrester, hormoner, radioaktive stoffer, bakterier og svampesporer. Vandet presses igennem en meget fin membran på 0,0001 mikrometer og
tillader kun vandmolekylet at passere.

Til sidst kommer endnu et aktivt kulfilter, der blødgører vandet og giver det den fineste reneste smag.